1 september 2020

Terug naar school? Tijd om je schooldrukwerk in orde te brengen!

Veel leerlingen en leerkrachten begeven zich op 1 september terug naar school. Wist je dat je voor al je schooldrukwerk bij Printsalon terecht kan?

Het is weer zover! Veel leerlingen en leerkrachten zitten terug achter de schoolbanken. Dat betekent: nieuwe boeken, cursussen en syllabussen! Of je nu een leerling of leerkracht bent, je kan bij ons terecht voor al je schooldrukwerk. Wat dat precies allemaal inhoudt? Dan lees je in deze blog!

Schooldrukwerk voor studenten

De zomervakantie is jammergenoeg voorbij. Misschien heb je zin in om nieuwe informatie te vergaren, of misschien is je goesting ver zoek… Hoe dan ook, tijd om je motivatie op te krikken! Wist je dat structuur aan de basis ligt van motivatie? Zorg er dus voor dat je al je leerstof bijhoudt, afprint of bundelt! Bij Printsalon helpen we je graag met je schooldrukwerk, wat je vraag ook is!

Of je nu een reeks bestanden wilt laten afdrukken, kopies wilt laten maken of een cursus wilt laten inbinden. Voor het eenvoudige schooldrukwerk helpen we je meteen verder. Komen er speciale technieken aan te pas? Dan duurt dat hooguit een tot twee dagen. Zo kan jij meteen aan de slag!

 

Schooldrukwerk voor leerkrachten en scholen

Oefeningen en testen maken, lessen voorbereiden en lesschema’s samenstellen… De taken van een leerkracht zijn niet van de minste! En ook hier komt heel wat drukwerk aan te pas.

Ook voor andere schoolmaterialen zoals flyers, posters, schoolgadgets (drinkflessen, sleutelhangers, pennen…) of een totem ben je bij Printsalon aan het juiste adres!

 

Printsalon: jouw ondersteuning van A tot Z

Wil je graag iets afdrukken? Kom langs of bel en vertel ons erover! We doen niets liever dan jou verder helpen! Zo moet jij je verder nergens druk over maken, het is net die taak die wij met veel plezier op ons nemen. Wij zorgen voor een indrukwekkend eindresultaat!