Over ons

Iedere klant is voor ons familie, we helpen je oprecht graag verder.

Bij Printsalon staat een persoonlijke service centraal, eentje waar je voelt dat we er voor je zijn en dat we je oprecht willen helpen bij het realiseren van knap drukwerk. Jij vertelt ons over jouw idee of concept en wij maken het tastbaar. Op het afgesproken moment en van indrukwekkende kwaliteit!

Onze deur staat altijd open

We zijn geen online drukkerij die niet bereikbaar is, maar eentje waar je altijd welkom bent. Op elke moment van de dag mag je bij ons binnenspringen. Voor een babbel over je idee, zodat we je op weg kunnen helpen en je zelf weer verder kan. Of om het drukproces in gang te zetten en om van je idee of concept werkelijkheid te maken.

Druk in de weer, speciaal voor jou.

Een professioneel en ervaren team van mensen staat altijd voor je klaar! Een hecht team met kennis voor hun vak. Samen werken ze aan het resultaat zoals jij het voor ogen hebt. Het enige wat we nodig hebben is jouw goedkeuring op het einde van de rit. Ons breed aanbod biedt tal van mogelijkheden. De kans dat we iets niet kunnen? Die is vrijwel onbestaand.

Ontmoet het team
hi!

Jouw drukkerij dichtbij!

Samen even brainstormen? Of dat idee omzetten in een indrukwekkend eindresultaat? Kom langs! Er staat altijd iemand klaar voor jou.

Contact