9 november 2020

Werk in de kijker: Gouden trouwuitnodiging met de skyline van Parijs

Elke en Andy gaan trouwen in Parijs! Voor de bijzondere locatie willen ze graag een speciale uitnodiging. Eentje die de gasten meeneemt naar de stad van de liefde en een mooie vooruitblik vormt op dé dag van hun leven!

Vraag

Het gelukkige koppel Elke en Andy gaan trouwen in Parijs! Voor de bijzondere locatie willen ze graag een speciale uitnodiging. Eentje die de gasten meeneemt naar de stad van de liefde en een mooie vooruitblik vormt op dé dag van hun leven!

Samen met het creatief bureau Cookie Collective dachten ze aan een pop-up kaart met de skyline van Parijs in verwerkt. De tekst en het design hebben we van hun ontvangen, aan ons om van de kaart iets indrukwekkend te maken!

Uitwerking

Een leuke trouwuitnodiging zet meteen de toon voor het huwelijk, nog voor het begonnen is. Wat er belangrijk was? Een persoonlijke en vooral unieke touch! Ons voorstel hierin? Een eigen kleur ontwerpen.

“Kan dat dan?”, was de vraag. En of dat kan! Bij Printsalon kunnen we iedere mogelijke kleur ontwikkelen. Ook de kleuren waarvan je nog niet eens weet dat ze bestaan. Elke en Andy hadden gekozen voor een goudbronzige kleur. Met behulp van de iridis printer, een soort van goudprinter, kregen we de kleur mooi op de kaart gedrukt.

We creëerden diepgang door een lichte schaduw te drukken op het zwarte gedeelte van de kaart. Het gladde papier zorgt ook voor een mooie reflectie in het licht, zoals je op de afbeelding hieronder kan zien.

Materiaal en techniek

Lasercutten

Door te kiezen voor de techniek lasercutten, hebben we de contouren van de skyline heel nauwkeurig uit kunnen snijden. Want ook de kleine details maken in deze uitnodiging het verschil.

Digitale gouddruk

Met behulp van een digitale druk kunnen we iedere kaart personaliseren zoals gewenst!

Envelop met sluitzegel in eigen ontworpen kleur

Het kleurconcept hebben we zoveel mogelijk proberen door te trekken bij de uitnodigingen en het feest. De zwarte enveloppes kregen een goudbronzige sluitzegel en ook bij de tafelinkleding kwamen verschillende kleuraccenten van de uitnodiging terug.

Printsalon: jouw ondersteuning van A tot Z

Heb je idee? Kom langs of bel en vertel ons erover! We doen niets liever dan je idee tastbaar maken! Zijn we eenmaal op de hoogte over je idee? Dan moet jij je verder nergens druk over maken, het is net die taak die wij met veel plezier op ons nemen. Wij zorgen voor een indrukwekkend eindresultaat dat het juiste gevoel losmaakt, hoe speciaal je trouwfeest ook mag zijn!